Iloisen palvelun parturi-kampaamo Keuruulla

Hiushovi on myös hemmotteleva kauneushoitola

Kaipaavatko hiukset uutta loistoa? Entä ovatko arjen kiireet ja stressi painaneet jälkensä kasvoihisi? Tervetuloa virkistymään & uudistumaan Hiushoviin!

Olemme iloisen palvelun parturi-kampaamo ja kauneushoitola Keuruun keskustan tuntumassa. Palvelemme kaikenikäisiä asiakkaita vauvasta vaariin viihtyisissä liiketiloissamme. Ota itsellesi omaa aikaa – meiltä saat ammattitaitoiset parturi-kampaamo- sekä kauneudenhoitopalvelut yhdellä ovenavauksella. Lämpimästi tervetuloa!

Hyvinvointia päästä varpaisiin

Hiushovissa voit hemmotella itseäsi. Palveluihimme kuuluvat niin laadukkaat parturi-kampaamopalvelut kuin kauneushoitolankin palvelut. Tule uudistamaan hiustyylisi, nauttimaan ihanista kasvohoidoista tai varaa vaikka kokonaisvaltainen hyvinvointipaketti! Meiltä lähdet aina rentoutuneena ja iloisella mielellä.

Varaa aika kätevästi netissä

Kun haluat varata ajan parturi-kampaamo- tai kauneudenhoitopalveluihin, voit joko soittaa meille tai käyttää kätevää nettiajanvaraustamme. Varauspalvelusta löydät kaikki palvelumme hintoineen ja voit varata ajan juuri silloin, kun sinulle sopii. Palvelussa voit myös helposti muuttaa varaustasi. Peruutukset toivomme ilmoitettavan vuorokautta ennen.

Ajanvarauksemme on vaihtunut 9.7. -18 alkaen takaisin Timmaan. Phorestin ajanvaraus ei enää toimi. Pahoittelemme muutoksesta aiheutunutta epäselvyyttä.

Hiushovin henkilökunta